Představujeme: Španělská značka IBConnect vyrábí prvotřídní elektro zásuvky do nábytku

Do detailu promyšlený design, velká variabilita funkcí, výroba ve Španělsku. Toto jsou přednosti španělské firmy IBConnect, od níž jako jediní v Česku a na Slovensku dovážíme elektro zásuvky a s tím související sortiment. Zajistíme konfiguraci a konektivitu zásuvek podle vašich požadavků a to vše s rychlým dodáním.

Přednosti elektro zásuvek IBConnect

  • Dokonalé designové provedení –  zásuvky jsou dostupné ve více barevných provedení. Mezi nejoblíbenější patří bílé provedení a kombinace černé s antracitovou barvou. Dokonce je možné, aby zásuvka se stolem zcela splynula.
  • Velká variabilita funkcí – konfigurace na míru zaměřená speciálně pro nábytek k vybavení pracovny, zasedací a školící místnosti, hotelu nebo také kuchyně a domácnosti, v případě zájmu nás prosím kontaktujte.
  • Rychlé nabíjení chytrých telefonů, notebooků a tabletů – zásuvky je možné osadit SMART integrovanou USB-C nabíječkou, která se přizpůsobí výstupnímu zařízení. Firma IB Connect nabízí nabíječky s výkonem až 60 W.
  • Speciální konfigurace – zásuvka může mít i dva vývody, tedy ji lze napojit na záložní zdroj a bude fungovat také při výpadku elektřiny.

zasuvka-supra

Jaké elektro zásuvky IBConnect doporučujeme?

Oválné elektro zásuvky ORBIT - do domácností jsou díky poměru cena/výkon výbornou volbou. K dispozici v černé a bílé barvě, zvolit můžete klasickou zásuvku, nebo může být doplněná o USB nabíječky a to i s novým typem USB-C nabíječky. Velkou předností je malá instalační hloubka již od 52 mm.

Kulaté elektro zásuvky ATOM - na výběr je bílé, nebo černé provedení, opět je dostupné provedení s USB nabíječkami. Zásuvka ATOM nabízí malou instalační hloubku již od 52 mm a díky malému rozměru je jako stvořená do pracovních desek v kuchyni nebo do psacích stolů v dětském pokoji.

Obdélníkové elektro zásuvky INTRO - Skvělé do kanceláří, zasedacích místností a dalších prostorů, kde je potřeba, aby se připojilo více lidí. Mohou být bílé, černé, nebo v kombinaci hliník a antracit, velkou výhodou je možnost vlastní konfigurace, nejsou žádná omezení délkou ani vybavením.

vestavna-zasuvka

Elektricky výsuvné zásuvky TOP a MEETING - jsou tím nejlepším, co si můžete pro svůj byznys pořídit, nabízí možnost vlastní konfigurace a dokonalý design – na kryt zásuvky se dává materiál o tloušťce 5 mm, díky čemuž zásuvka zcela splyne se stolem (ovládání je přes malý černý růžek). K zásuvce TOP je přístup z přední strany, k zásuvce MEETING z obou stran.

vysuvna-zasuvka

Hranaté elektro zásuvky SUPRA a PRISMA - Jsou určeny na hranu stolu, zásuvku PRISMA lze v případě nepoužívání skrýt za krytku. Dostupné jsou v černé a bílé barvě a nabízí konfiguraci dle vašich potřeb.

elektro-zasuvka

Základní informace o firmě IBConnect

  • Založena již v roce 1979, začala s výrobou elektroinstalací a postupně se vypracovala na špičkového výrobce elektro zásuvek se zaměřením pro nábytek a kanceláře.
  • Všechny výrobky vznikají ve Španělsku, firma neustále svůj sortiment inovuje a soustředí se na komplexní řešení elektro konektivity.
  • Klade důraz na ekologii, na sídle firmy jsou solární panely o výkonu 120 kW, které dokážou vyrobit veškerou energii, kterou společnost spotřebuje.

Neváhejte nás kontaktovat pro pomoc se správným výběrem nebo s pomocí při konfiguraci. Rádi s vámi vybereme vhodné řešení a poradíme.